Свържете се с нас
0882859209

Начини на доставка

    Начини на доставка

Доставяме в цялата страна с куриерска фирма Еконт Експрес до адрес на клиента или до офис на Еконт в съответното населено място.Всички поръчки ще бъдат изпратени незабавно, а поръчки, направени в петък, ще се изпращат до следващия вторник. Но, в зависимост от това,че използваме различни доставчици, от различни точки на света, доставката на определени артикули може да се забави от  2 до 5 работни дни, от потвърждаване на поръчката.Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт ВИЖ ТУК. При получаване на пратка клиентът е длъжен да заплати куриерската такса, дори в случаите на отказана след преглед пратка. В подобни случаи клиентът следва да заплати куриерската такса в двете посоки.

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Поръчки по телефон се приемат в часовете между 9 и 16 часа! Поръчки директно от системата ни (от Бутона "Купи") може да извършвате 24 часа в денонощието! Важно е при регистрацията да посочите актуален телефонен номер .

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки